Varen op de Waddenzee en wadlopen voor groepen met privégids.

Deze bedrijfsuitjes zijn ook te reserveren, zonder dat je de groepsaccommodatie huurt. Catering mogelijk.

Het leukste bedrijfsuitje op de Wadden zoeken? Vind hier o.a. wadlooptochten en vaartochten naar de zandbank en wadlopen naar Schiermonnikoog:

Klik op een afbeelding voor meer informatie.
Vaartochten, bedrijfsuitje of groepsuitjes.boottochten
Boottocht op de Waddenzee met zeehonden kijken, en droogvallen. Als bedrijfsuitje met jouw eigen groep. Wadlopen op een zandplaat of al wadlopend naar het waddeneiland Schiermonnikoog. Kijk hier voor de verschillende vaartochten, droogval en wadloop mogelijkheden voor een dagje uit op de Wadden. Of een dagtocht naar Schiermonnikoog. Meer info: (klik op de afbeelding) Iedereen kan mee, volwassenen, ouderen en kinderen. Men hoeft niet persé te wadlopen, je kunt evt. ook doorvaren voor een dagtocht naar Schiermonnikoog zonder te wadlopen. Of alleen zeehonden kijken. (klik op de afbeelding)
wadlooptochten

Wadlopen voor groepen met privégids. Of aansluiten bij een groep.Alles over de wadzwerftocht, kweldertocht, wadloop oversteek naar Schiermonnikoog. Wadlopen met kinderen. Wadlopen met besloten groep en privégids.  Educatieve wadlooptochten.
(klik op de afbeelding)


bedrijfsuitjes

Arrangement, Bedrijfsuitje. Dagtocht Schiermonnikoog met eigen schip en eigen groep.

Op maat gesneden bedrijfsuitje naar waddeneiland Schiermonnikoog. Met onderweg Zeehonden zien, Wadlopen, voor wie dat wil en eilandbezoek met enige uren vrije tijd. Lunch aan boord is inbegrepen evenals koffie, thee cake en koek.
(klik op de afbeelding)


activiteiten

Kanovaren, fietsen, kampvuur, waddengolf, zeehondenexcursie, klimmen of bezoek aan het openluchtmuseum, voor groepen.

(klik op de afbeelding)