Kano huren? Bij ons tref je verschillende types aan Canadese kano's en 1 persoons kajaks.Groepsuitjes voor jong en oud, kanovaren op de Maren.


Kanovaren in een Canadese kano of in een eenpersoons kajak.

kanoverhuur Groningen
Huur op een mooie dag eens een keer een kano. Kanovaren is een leuke bezigheid voor jong en oud.

Er kan worden vertrokken vanaf onze eigen kanosteiger in het Noordpolderkanaal.

Je kunt via het sluisje van Warffum op de Groninger Maren komen, of naar het haventje van Noordpolderzijl gaan peddelen.

Een dagtochtje naar Winsum, Onderdendam of Pieterburen? Dit zou een leuke uitdaging zijn. Heb je nog nooit eerder gekanood?


kanoverhuur winsum
Dan is wat peddelen door de omgeving ook al een leukebezigheid.

Onze canadese kano's varen licht en zijn eenvoudig in het gebruik. Je hebt het kanovaren zo onder de knie.

Reserveren vooraf is wel aan te bevelen.

Prijs voor een dagje kano huren: vanaf: € 25,00 voor een 2 persoons canadese kano. € 20,00 voor een kajak.


kayak
offerte maken groepsaccommodatie

Kanovaren voor groepen:


Voor groepen die een dagje willen kanovaren hebben we diverse mogelijkheden:

  1. Kanotocht vanaf de Waddenhoeve naar Warffum, eventueel verder varen richting Baflo en dan weer terug.
  2. Kanotocht vanaf de Waddenhoeve naar Warffum, eventueel verder varen richting Baflo en dan weer terug, met op het keerpunt een kanopicknick, waarbij er gekookt of gebarbecued kan worden op een houtvuurtje.
  3. Een avontuurlijke kanodropping of kanospeurtocht. De groep vertrekt in de kano's ergens in de omgeving en vaart op basis van enkele fragiele aanwijzingen in groepjes zelf weer terug naar de Waddenhoeve. Ook hier de mogelijkheid om onderweg een lunch te bereiden op een kampvuurtje.

De Kano Picknick.

Dit is een kano dagtocht die s'ochtends al op tijd begint begint, want je bent daarbij de hele dag wel bezig. Je vertrekt vanaf de Waddenhoeve in een kano naar keuze. Voor de picknick krijg je een ton houtvuurkokenvan ons mee met daarin een set om op houtvuur te kunnen koken. En een routekaart. In het dorpje Warffum leg je de kano even aan om de inkopen te gaan doen, voor de picknick, in de plaatselijke supermarkt . Daarna vaar je verder naar een idyllisch plekje tussen de bomen en de weilanden. Hier kun je een lekker stoofpotje maken of gaan barbecuen op het rooster. Een recept en het brandhout voor het kampvuurtje krijg je van ons mee.

Na afloop pak je de kano weer in en vaar je terug naar de Waddenhoeve. De prijs is afhankelijk van welke kano je kiest en met hoeveel personen. Meer info......

Het Step kano arrangement.

SteppenDit is een absolute aanrader voor een groep die een dagdeel eens lekker bezig wil zijn en wil gaan kano hurengenieten van de omgeving.Je vertrekt op de step vanaf de Waddenhoeve via een mooie route naar Warffum. Onderweg kom je leuke bezienswaardigheden tegen, die je anders niet zult zien.

Op het keerpunt, een terras bij het openluchtmuseum van Warffum, wacht een lekker kopje koffie of thee op de deelnemers. Een glaasje sap of fris mag ook. Na dit rustmoment stap je in de kano om over het water weer terug te keren naar De Waddenhoeve. Andersom kan ook.

Onderweg passeer je het sluisje van Warffum, waar je een "schutting" in levende lijve mee kunt maken. Terug op De Waddenhoeve geniet je van een lekker ambachtelijk bereid boerderij ijsje, die op je staat te wachten.


Prijs: € 14,50 per deelnemer incl. koffie, thee of sap en het boerderij-ijsje.Reserveren van bovenstaande activiteiten kan bij groepsaccommodatie De Waddenhoeve. Wij zorgen er voor dat Uw reservering verder in orde komt. Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Tussentijdse prijswijzigingen kunnen mogelijk zijn. Waddenhoeve op facebook