De huiskamer van dit gezellige groepshuis.

prijsopgave

In de huiskamer van de groepsaccomodatie bevinden zich de bar, een ouderwets ogende open keuken, 3 grote stamtafels met caf├ęstoelen, een indoor BBQ en een knusse zithoek met Chesterfield banken.

Deze vakantieboerderij, is gelegen op slechts een half uurtje rijden van de stad Groningen.In de vroegere werkpaardenstal van deze vakantieboerderij in noord Groningen, bevind zich nu een ouderwets knusse en sfeervol ingerichte groepsaccommodatie.

In dit groepsverblijf is het fijn toeven onder de gebinten die het rieten dak dragen en aan de robuuste stamtafels.

Indeling van dit familiehuis:

Entree
Hal met twee toiletgroepen
Gang met daar aan 6 slaapkamers, goed voor maximaal 30 personen
De Groepsruimte, ook wel huiskamer. (zie deze pagina)
Speelweiden

De keuken keuken

Dit familiehuis is voorzien van een leuke en ouderwetse open keuken met hedendaagse moderne gemakken. Zo zijn er twee vaatwassers, twee koelkasten en is er een combi magnetron met hete lucht, om bijvoorbeeld verse broodjes af te bakken. In de kastjes: Voldoende borden, bestek, pannen, soepkommen, keukengerei, noem maar op.

Bar

Bar


Er is een leuke bar aanwezig in dit groepsverblijf Deze is gemaakt van de oude stalmaterialen die bij de verbouwing zijn vrijgekomen en waar we in de vorm van deze bar een leuke herbestemming voor gevonden hebben. achter de bar tref je de tweede vaatwasser, een tafelkoelkast en verder veel glazen, kopjes en schalen

Zithoek met Chesterfield banken.

groepsacommodatie

Verder is er een gezellige zithoek met Chesterfield banken. De salontafels zijn gemaakt van de oude staldeuren, waar eens de twee werkpaarden achter stonden. Het ijzeren beslag hebben we op deze tafels laten zitten om zo de herinnering aan de vroegere bestemming van de accommodatie levend te houden.


Indoor Barbecue

indoor barbecue
Er is een binnen BBQ faciliteit. Ideaal voor als het weer even tegen zit. Dan kun je altijd nog binnen onder de afzuiging barbecuen. Bij mooi weer mag deze BBQ gerust naar buiten. Het gebruik van de barbecue is verder gratis onder de voorwaarde dat je hem weer helemaal schoon maakt, net zo schoon als dat je hem voor de tijd aantrof.

In het midden van de groepsruimte staan een drietal robuuste boeren stamtafels, waar je als groep gezellig met elkaar om heen kunt zitten.


groepsverblijf

koffie automaat

Waddenhoeve Koffieservice:

Achter de bar van de groepsaccommodatie staat een professionele koffiemachine.

Gedurende het gehele weekendje weg kun je steeds maar weer genieten van een lekkere bak koffie. Met 1 druk op de knop haal je hier een lekkere Espresso, Cappuccino, of een andere koffievariant uit. De koffie die deze automaat geeft is van Horeca kwaliteit. De automaat is bemeterd, Na afloop betaal je slechts een fractie van de horecaprijs. Je hebt wel de lekkere koffie, maar rekent zeker geen horecaprijs met ons af.

Buitenterrein

Direct na de openslaande deuren tref je het terras met een weids uitzicht over het Groninger landschap. Buiten zijn verder de speelvelden, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven op de trampoline. Of op het voetbalveld. En waar je 's avonds lekker bij het kampvuur kunt gaan zitten.

Voor meer informatie: Zie het menu rechts naast deze pagina, voor wat betreft de slaapkamers, het sanitair, de speelweiden en eventuele groepsactiviteiten of catering op de boerderij.
offerte
speelveld