Kanovaren met de kinderen op de Groninger maren

Met kano-avontuur.nl op kanovakantie.

Actieve vakantie met de kids, een avontuurlijke kanotrektocht door de provincie Groningen. Koken op een kampvuurtje.

kanovakantie


Bij het zoeken naar een avontuurlijke kanovakantie wordt in eerste instantie vaak gedacht dat dit alleen maar in het buitenland mogelijk is.

Maar juist dichter bij huis zijn ook veel mooie plekjes te ontdekken, zoals bijvoorbeeld de Groninger Maren.

Recreatieboerderij De Waddenhoeve in Noordpolderzijl biedt startende kano liefhebbers een fantastisch kano-avontuur. kanovaren Samen met jouw vrienden of het hele gezin op kanotrektocht over de kronkelige watertjes door de provincie Groningen. Over een meer of zelfs een voormalige rivier. Je vaart door een middeleeuws stadje en misschien wel door de binnenstad van Groningen. Ook het vissersplaatsje Zoutkamp mag je niet overslaan. kampvuurkoken

Onderweg leg je aan bij diverse minicampings of een wat grotere camping.


Op de routebeschrijving die je meekrijgt staat de af te leggen route zeer duidelijk omschreven. Compleet met vaarkaarten en tips over de bezienswaardigheden in dat deel van provincie waar jij je op dat moment bevind.

Je komt op plekjes waar een ander niet komt. Je kunt onderweg musea bezoeken, oude dorpjes en stadjes ontdekken en veel andere dingen beleven.
kanokamperen kanoweekend

De tocht voert door geheel Noord Groningen en je maakt verschillende watertjes en landschappen mee. Je vaart onder oude vervallen bruggetjes en door historische sluizen. Onderweg kook je jouw potje avontuurlijk op een houtvuurtje en zet je een lekker pittig bakje avonturierskoffie met de percolatorkan.
avontuurzoutkamp

Heb je geen kano ervaring of ben je nog wat onzeker?
Geen nood, vooraf krijg je een "kano-vakantie-instructie" thuis, zodat jij je alvast kunt voorbereiden.

Vakantiepret begint al bij huis, is het niet? kanoverhuurIn deze instructie staat alles wat je wilt weten. Voordat je vertrekt kun je eerst nog praktijkinstructie krijgen van ervaren avonturiers die je met veel plezier op weg helpen.

Deze kanovakantie is trouwens niet alleen geschikt voor de beginnende kano-avonturier, maar ook voor gevorderden. kano huren


Vanaf Recreatieboerderij de Waddenhoeve vertrek je samen met jouw reisgenoten, partner of gezin in een drie persoons aluminium kano. Deze vaart lekker licht en is koersvast. De uitrusting die je bij de Waddenhoeve kunt huren is compleet. Het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is je slaapzak, reservekleding en zonnebrandcrème natuurlijk.

actieve vakantie

Dus.. op zoek naar een actieve en avontuurlijke kanotrektocht of vakantie voor vrienden, gezinnen (ook met kinderen!) of groepen in eigen land?

Kom eens naar Groningen!

groningen Meer weten?  Klik hier voor meer informatie
kano avontuur peddelencanadees huren